Picanha vanaf 700 gram

Vorige Artikel 52 van 117 Volgende
€ 36,50 (inclusief btw)

Picanha (diverse gewichten)
U kunt voor een ander gewicht kiezen bij 'gewichten'.

Picanha is het staartstuk van een rund. Om precies te zijn bevindt het vlees zich achteraan op de rug van het rund, vlak aan de staart. Dit deel van het rund is weinig in beweging, waardoor het zo mals als boter is. Het vlees heeft de vorm van een driehoek, een prachtige rode kleur en een mooie marmering.

Het vlees heeft een vetlaag, die je voor de bereiding het best even kruislings in kunt snijden. Tijdens het verhitten, smelt het vet en dat geeft het vlees een unieke sappige smaakbeleving. 

De picanha komt het meest tot z'n recht op de bbq.

Bereiding:

  • Gaar de picanha indirect op 130 graden tot deze een kerntemperatuur van 45 graden heeft bereikt. 
  • Haal de picanha van de bbq.
  • Stook nu de bbq op tot 200 graden en zorg ervoor dat je een directe zone creëert. 
  • Gaar dan de picanha verder boven de hete kolen en keer deze regelmatig om zodat het vlees niet verbrand. 
  • Hou de kerntemperatuur goed in de gaten, want dit kan snel oplopen. 
  • Met een kerntemperatuur van 52 graden mag de picanha van de bbq.
  • Laat het vlees even een paar minuten rusten onder aluminiumfolie, voordat je het aansnijdt. 

Eet smakelijk!

 

Afhalen winkel
Adres:
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
06- 19 56 01 72 (binnen openingstijden)
Openingstijden:
Woensdag: 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag:       13:00 - 17:00 uur
Zaterdag:    10:00 - 16:00 uur

Bezorgen in de regio
Gratis bezorgd in Polsbroek, Benschop, Lopik, Oudewater, Bergambacht, Schoonhoven, Haastrecht en Vlist. Check hier de voorwaarden

Verzenden door heel Nederland
 Ontvang de producten bevroren thuis tussen 17.00 - 22.30 uur Check hier de voorwaarden

Betalen
Pin (bij afhalen en bezorgen), iDeal en contant

© 2020 - 2022 deruijtervlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel