Diamanthaas

Vorige Artikel 60 van 117 Volgende

Diamanthaas

Dit product gaat enkel op bestelling. Stuur een mailtje naar info@deruijtervlees.nl en u krijgt van ons een berichtje zodra er een diamanthaas beschikbaar is. 

Diamanthaas is een smakelijk mals stuk vlees uit de voorvoet van het rund. De diamanthaas bevat weinig bindweefsel, waardoor deze heel zacht van structuur is.

Het is langwerpig en weegt meestal tussen de 350 en de 500 gram.

De diamanthaas kan op verschillende manieren bereidt worden. Je kunt het braden in de pan, garen in de oven of heerlijk grillen op de BBQ. Je kunt het puur eten met alleen een beetje peper en zout, om de echte vleessmaak te proeven. Maar je kunt het ook van tevoren in de marinade of dry-rub zetten, voor een unieke smaakbeleving.

Bereidingswijze:

Haal de diamanthaas een uur voor de bereiding uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.

  • Maak de barbecue gereed. Voor de barbecue geldt dat we werken met twee warmtezones. We gaan de diamanthaas eerst op de hete zone (250 ℃) grillen. Vervolgens garen we het vlees op het minder hete deel (120 ℃) tot een kerntemperatuur van 52 ℃. 
  • Dep het vlees vlak voor je het gaat bereiden droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten van het vlees met zout en peper.
  • Leg het vlees op de hete zone en gril beide kanten twee minuten. Voor een mooi ruitpatroon draai je het vlees na een minuut een kwartslag. 
  • Leg het vlees vervolgens op de minder hete zone en gaar het vlees tot een kerntemperatuur van 52 ℃ is bereikt.
  • Haal diamanthaas van de barbecue en laat het losjes afgedekt onder aluminiumfolie 5 minuten rusten. Hierdoor kunnen de sappen zich goed in het vlees verdelen.

Eetsmakelijk

Afhalen winkel
Adres:
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
06- 19 56 01 72 (binnen openingstijden)
Openingstijden:
Woensdag: 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag:       13:00 - 17:00 uur
Zaterdag:    10:00 - 16:00 uur

Bezorgen in de regio
Gratis bezorgd in Polsbroek, Benschop, Lopik, Oudewater, Bergambacht, Schoonhoven, Haastrecht en Vlist. Check hier de voorwaarden

Verzenden door heel Nederland
 Ontvang de producten bevroren thuis tussen 17.00 - 22.30 uur Check hier de voorwaarden

Betalen
Pin (bij afhalen en bezorgen), iDeal en contant

© 2020 - 2023 deruijtervlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel