Heet hangijzer: het stikstofprobleem. Ook voor ons! Want… als wij moeten verdwijnen, dan heeft u geen eerlijk en traceerbaar vlees meer. En dát is wel het gevolg. Waar komt het vlees (uit bijv. de supermarkt) dan vandaan? Uit andere landen? Op transport door half Europa? En met welke regels, normen en waarden is het vlees daar dan gefokt? Weet u het?

De Ruijter Vlees is al decennia bezig met op een duurzame en vooral dier- en natuurvriendelijke wijze onze dikbilboeien te fokken. En zeker niet alleen voor onze eigen koeien. Ook voor de dieren op en om onze landerijen. We houden ons aan álle regels en normen van de overheid. Sterker nog, we doen veel meer dan dat. Al 3 generaties lang!!

We gebruiken bijvoorbeeld helemaal geen kunstmest en maaien pas heel laat in het seizoen ons land. Waarom? Zodat hazen en weidevogels de ruimte en tijd krijgen om te broeden en leven. We beheren en verzorgen al meer dan 70 jaar zelf ons land en de koeien leven 7 jaar een heel vreedzaam en liefdevol leven, voornamelijk buiten.

En wist u bijvoorbeeld ook dat wij de afgelopen 10 jaar onze kudde al met 30% (!!!) hebben ingekrompen? Dit hebben we gedaan zodat we zelfvoorzienend kunnen zijn voor enkel eerlijke slagers en natuurlijk onze eigen winkel. We hebben geen overproductie en exporteren niets!

Ons vlees is kwalitatief, eerlijk, traceerbaar en vooral ook op duurzame en dier- en natuurvriendelijke manier gefokt.

Als wij moeten verdwijnen, waar haalt u dan straks uw vlees? En waar komt dat vandaan? 

Afhalen winkel
Adres:
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
06- 19 56 01 72 (binnen openingstijden)
Openingstijden:
Woensdag: 13.00 - 17.00 uur
Vrijdag:       13:00 - 17:00 uur
Zaterdag:    10:00 - 16:00 uur

Bezorgen in de regio (2x p/week)
Gratis bezorgd in Polsbroek, Ammerstol, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Jaarsveld, Oudewater, Snelrewaard, Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk, Haastrecht en Vlist. Check hier de   voorwaarden

Bezorgen net buiten de regio (1x p/week)
 IJsselstein, Montfoort, Gouda, Reeuwijk, Driebruggen e.d. Check hier de   voorwaarden

Betalen Op de website via iDeal 

© 2020 - 2023 deruijtervlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel