BOERDERIJWINKEL VLEES & MEER

Onze boerderij winkel is elke woensdag, donderdag & vrijdag geopend van 12.00 - 17.00 uur en elke zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur

Ons assortiment & lunch room
Wij verkopen Rundvlees van eigen boerderij, Scharrelkip van Tante Door, Scharrelvarken, Wild, Vleeswaren, Biologische Soepen, Sausen, Jams, Salades, Tapashapjes, Partypan, Tapasplanken, Kerstpakketten, Cadeaupakketten, Gedroogde worstjes, Sap, Boerenijs en nog veel meer ander lekkers.

Boerderijwinkel

  


Lunchroom 
In de lunchroom kunt u genieten van een heerlijke kopje koffie / Thee / Sap met vers gebak. Daarnaast is er een heerlijke lunch- en borrelkaart.

De ambachtelijke gerechten op de lunchkaart zijn afkomstig van onze eigen producten. Denk hierbij aan een broodje carpaccio of broodje grillworst. 
 

 

 Rundvlees​
Al het rundvlees dat wij in verkopen is afkomstig van onze boederij. Alle dieren worden hier geboren Van boer naar boer! Wij kiezen bewust voor kleinschaligheid om het dierwelzijn en de kwaliteit te waarborgen. Alle dieren worden op een verantwoordelijke wijze grootgebracht, waarbij ze het grootste gedeelte van het jaar in de wei genieten. 

 

We hebben twee soorten rundvlees in onze winkel, te weten van Belgische blauwe dikbilkoeien en Black Angus koeien.

Rundvlees van dikbil
Het rundvlees van de dikbil is zeer fijn van structuur en daardoor enorm mals en smakelijk. De dikbil is gras, mais en bietenpulp gevoerd. 
De dikbil is een van de meest ecologische rassen door de lage methaanuitstoot per kg. 

Rundvlees van Black Angus
Het rundvlees van de Black Angus is mals en vol en sappig van smaak door de perfecte structuur en marmering. De Black Angus is 100% enkel gras en graan gevoerd.


Scharrelkip van Tante Door
"Je bent zelf een lekker kippetje!" 
Tante Door richt zich op een beter balans tussen dier, milieu en mens. Er wordt duidelijkheid geboden in de leefwijze en opgroei van de kippen, zo kies je bewust jouw stukje kip. Alle Tante Door kip wordt grootgebracht in Nederland en is volledig antibiotica- en coccidiostaticavrij. Om te voorkomen dat de dieren ziek worden krijgen zij speciaal voer met etherische oliën, zuren en butyraten. Deze stoffen zijn goed voor de darmgezondheid. 

Tante Door kippen zijn van een langzaamgroeiend ras en beschikken direct na uitkomst in de broedkast over voer. In de stal zijn balen luzerne aanwezig, hierdoor leren de kippen scharrelen en stofbaden. Kortom, alles wordt er aan gedaan om een zo natuurlijk mogelijk te kunnen opgroeien!

Wij zijn gecertificeerd Tante Door Dealer! Wat dat inhoud? Dat alle producten die wij verkopen en die kip bevatten, altijd afkomstig zijn van de Tante Door Kip!


Scharrel Varkensvlees
Wij verkopen varkensvlees van Nederlandse bodem. Een diervriendelijke aanpak staat ook bij hen op nummer 1. De varkens scharrelen in de weilanden en bossen, waarbij ze heerlijk kunnen luieren en wroeten in de aarde. Door de kleinschalige en ambachtelijke opzet leveren ze vlees van bijzondere kwaliteit. Het voer van de varkens is vrij van geneesmiddelen en antibiotica. 

Een diervriendelijke aanpak staat op nummer 1 en dat proef je!


Vleeswaren  

De lekkerste vleeswaren van puur lokaal en eerlijk scharrelvlees! Ook kipvleeswaren van Tante Door kip. Voor op brood of voor op de borrelplank. Van boerenachterham en zachte salami tot 24 maanden gerijpte Iberico ham of truffelsalami!

 

 


‘sLandsBeste Sappen

‘sLandsBeste zegt het al; alleen het beste van het land zit in deze producten. Zij telen zelf fruit in hun eigen boomgaarden in Flevoland. Het is meer dan alleen voedsel.De producten van s'Landsbeste worden met aandacht en op een authentieke wijze gemaakt. Daar nemen zij de tijd voor. Voor hun producten gebruiken zij uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er worden geen conserveringsmiddelen en/of geur-,kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de pure en eerlijke smaak gewaarbord. En dat proef je terug in de producten.


Soepen, Sausen en Jams zonder kunstmatige toevoegingen van OOGST 

OOGST is 100% natuurlijk. Zonder kunstmatige toevoegingen. Alle ingredienten worden direct ingekocht bij Nederlandse boeren. Zo van het veld, direct op jouw bord. Alle verse groenten en fruit worden nog dezelfde dag met de hand verwerkt. Volledig ambachtelijk bereid, zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen. 

Ons assortiment is wisselend omdat de producten 'met de seizoenen' gemaakt worden en daardoor ook op kunnen zijn. 

De producten worden in de eigen keuken van Oogst gemaakt waarna het direct naar onze winkel komt. Met enkele minuten verwarmen en je hebt een maaltijd bomvol vitaminen, mineralen en goede vetten. 

Oogst wil iedereen, op een simpele manier, iedere dag gezond laten eten. Dat doen ze door 100% natuurlijke en ambachtelijk gemaakte eetwaren te bereiden. 


Kruiden, Rubs en Sausen

Naast (h)eerlijk vlees zijn kruiden of rubs de basis van elk fantastisch gerecht. Met de producten van Natural Spices zet je in een mum van tijd de lekkerste gerechten op tafel. Heeft geeft een salade, saus of dressing een heerlijke twist. De winter wordt iets om naar uit te kijken met de smakelijke One Pan Show pureemix. Onze rubs Rosemary's Chicken, Porky's Rub en BBQ Beef Chief versterken de smaak van een eenvoudig stukje vlees.
Een BBQ is ook niet compleet zonder een BIG's SAM’S BBQ. Deze sauzen worden gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Deze heerlijke barbecue sauzen zijn ideaal als begeleiding bij allerlei soorten barbecue vlees en vis.


Brandt & Levie
Brandt & Levie werkt uitsluitend met goed gehouden varkens. Dit zijn varkens die opgroeien bij (biologische) boeren van Nederlandse bodem. Alle boerderijen voldoen aan de hoogste standaard voor dierenwelzijn. Het gehele varken zie je terug in hun assortiment. Niets gaat verloren. In hun eigen worstenmakerij maken ze de lekkerste worst. Naar eigen recept, in spannende smaakcombinaties en met verrassende ingredienten. 

 


Boerenijs van IJs van de Meisjes

Het ijs (1/2 liter bakken en ijstaarten) dat wij in onze winkel verkopen komt allemaal van IJS VAN DE MEISJES. In Lopik wordt dit ijs gemaakt door Rutger en Lenneke. Zij maken diverse smaken ambachtelijk boerenijs van de verse melk van 'hun meisjes'. Op hun melkveebedrijf worden de koeien zo veel mogelijk buiten gehouden en tijdens de koudere maanden vertoeven de koeien in een comfortabele stal waar het ze aan niets ontbreekt. Met zorg en passie bereid! En dat proef je!

 


Adres Boerderijwinkel en Boerderij
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
Tel: 06-19560172 (tijdens openingstijden bereikbaar, ook per app)


Openingstijden
Elke woensdag, donderdag & vrijdag geopend van 12.00 - 17.00 uur
Elke zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur

 

 

Afhalen winkel
Adres:
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
06- 19 56 01 72 (binnen openingstijden)
Openingstijden:
Woensdag: 12.00-17.00 uur
Donderdag;12.00-17.00 uur
Vrijdag:       12:00-17:00 uur
Zaterdag:    09:00-16:00 uur

Bezorgen in de regio (2x p/week)
Gratis bezorgd in Polsbroek, Ammerstol, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Jaarsveld, Oudewater, Snelrewaard, Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk, Haastrecht en Vlist. Check hier de   voorwaarden

Bezorgen net buiten de regio (1x p/week)
 IJsselstein, Montfoort, Linschoten, Gouda, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen, Woerden e.d. Check hier de   voorwaarden

Betalen Op de website via iDeal 

© 2020 - 2024 deruijtervlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel