Traceerbaar vlees

Traceerbaarheid is eigenlijk heel simpel, het betekent dat je weet waar je eten vandaan komt. Etiketten in de supermarkt geven vaak een geïdealiseerd beeld van de afkomst van ons voedsel. Keurmerken geven een vertrouwen dat je iets natuurlijks koopt, maar volledige transparantie zie je maar weinig. Een groen keurmerk kan maar weinig betekenen, bijvoorbeeld alleen dat de boer zich moet houden aan 1 m² ruimte per dier. Het vlees in de supermarkt en de boer zijn beide anoniem geraakt in de massaproductie.

Waar koop je in deze tijd nog eten waar je alles van weet? Koop je vlees rechtstreeks bij de boer! De verantwoordelijke en liefdevolle manier van fokken van familie de Ruijter komt niet alleen het welzijn van de dikbilkoeien ten goede. Het resulteert ook in (h)eerlijk, 100% traceerbaar mals vlees met een volle smaak.

Waarom traceerbaar vlees?

  1. Je weet wat je eet! Echt wat je eet, dus ook wat het dier gegeten heeft wat jij eet. En dat zijn geen antibiotica, chemicaliën of hormonen. Dat is natuurlijke voeding: onbespoten gras, kruiden, fruit en groenten. 
  2. Je weet dat het dier goed heeft geleefd! Het dier komt buiten, heeft ruimte en krijgt liefde van de boer. Geen vaag keurmerk, geen geïdealiseerd etiket. Nee, gewoon volledige transparantie. 
  3. Je weet dat de boer goed voor de natuur zorgt! Je kent de boer, je kent ons! Je weet waar wij voor staan en dat we goed voor ons land zorgen. Door voor een locale boer te kiezen, vermijd je ook nog eens lang transport, wat slecht is voor het milieu. 
  4. Je weet dat je voedsel duurzaam is! Je voedsel is op een duurzame manier, zonder verspilling, geproduceerd. Het dier wordt van snuit tot staart gebruikt en met zo min mogelijk transport bij jou thuis bezorgd. 

Afhalen winkel
Adres:
Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
06- 19 56 01 72 (binnen openingstijden)
Openingstijden:
Woensdag: 12.00-17.00 uur
Donderdag;12.00-17.00 uur
Vrijdag:       12:00-17:00 uur
Zaterdag:    09:00-16:00 uur

Bezorgen in de regio (2x p/week)
Gratis bezorgd in Polsbroek, Ammerstol, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Jaarsveld, Oudewater, Snelrewaard, Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk, Haastrecht en Vlist. Check hier de   voorwaarden

Bezorgen net buiten de regio (1x p/week)
 IJsselstein, Montfoort, Linschoten, Gouda, Reeuwijk, Waarder, Driebruggen, Woerden e.d. Check hier de   voorwaarden

Betalen Op de website via iDeal 

© 2020 - 2024 deruijtervlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel